Voetbal4u.com

‘Vrees binnen Ajax voor beslissing van Alex Kroes’

Ajax ziet in de 37-jarige Duitser Christoph Vivell een nieuwe directeur transfers. Alex Kroes is degene die de uiteindelijke beslissing hierover moet nemen, maar hij kan naar verluidt al op de nodige weerstand rekenen.

Journalist Johan Inan vertelt namelijk in de AD Voetbalpodcast: “Een buitenlandse directeur transfers bij Ajax ligt gevoelig. Ze zijn bevreesd voor een onbekende buitenlandse naam, omdat ze willen voorkomen dat iemand de status en alles wat erbij komt kijken bij zo’n grote club onderschat. Die gevoeligheid heeft de nieuwe directeur Alex Kroes ook ondervonden, maar hij neigt naar een buitenlandse directeur na de zomerperiode.”

Voorafgaand aan het huidige voetbalseizoen gingen de Amsterdammers natuurlijk óók in zee met een Duitser, als directeur voetbalzaken. Maar de aanstelling van Sven Mislintat werd allesbehalve een doorslaand succes en enkele maanden later werd ‘Diamantenauge’ al weer ontslagen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *