Voetbal4u.com

Jude Bellingham lovend over Ajacied: ‘Hij is een soort rolmodel’

Jude Bellingham heeft lovende woorden over voor Ajax-middenvelder Jordan Henderson. De twee spelen samen in het nationale elftal van Engeland en hij is hem dankbaar.

Bij de nationale ploeg spreken de twee elkaar vaak. “Hij vertelt me dan over hoe gelukkig ik moet zijn om in deze ploeg te spelen en zo’n goede omgeving te hebben”, vertelt Bellingham in gesprek met Sky Sports. “Dat was wel anders toen hij in de nationale ploeg kwam te spelen. Ik probeer veel naar hem te luisteren vanwege het soort rolmodel dat hij voor mij is.”

“Hij heeft me geholpen toen ik bij de selectie kwam om de verwachtingen en verantwoordelijkheden te beheersen”, aldus Bellingham, die op dit moment echt zijn droom leeft. “Ik word weleens wakker en dan moet ik mezelf knijpen als ik met Engeland op Wembley of met Real Madrid in Bernabéu speel. Ik had niet verwacht dat mijn dromen al zo snel zouden uitkomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *