Voetbal4u.com

‘Ajax-middenvelder is rijp voor Barcelona of Real Madrid’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Analist Aad de Mos is van mening dat Kenneth Taylor op het middenveld kan spelen bij FC Barcelona of Real Madrid. Dit liet de voormalig voetbaltrainer weten in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’.

Al het gehele seizoen is de kritiek op Taylor niet mals. De zelf-opgeleide speler van Ajax was op het middenveld te betrappen op meerdere fouten en was dan ook lang de kop van jut. Intussen speelt hij als linker wingback en maakt hij een uitstekende indruk, waardoor hij al een tijdlang een basisplaats heeft.

Het is voor De Mos hét bewijs dat de voetballer meer kan dan hij de afgelopen periode heeft kunnen laten zien. Volgens de analist heeft dat alles te maken met de manier waarop Ajax momenteel voetbalt. De Amsterdammers zouden op zoek moeten gaan naar een betere hoofdtrainer, om het niveau omhoog te krijgen.

Grote Spaanse clubs zouden Taylor volgens De Mos in hun gedachten moeten houden. “Taylor, dat heb ik altijd hier gezegd, is gewoon een geweldige speler, die ook bij FC Barcelona of Real Madrid kan spelen”, zo vertelt De Mos overtuigd aan tafel van het ochtendprogramma.

Ook andere spelers zouden het door de tactiek en het mindere seizoen moeilijk hebben. “Zelfs Jordan Henderson zakt door het ijs bij Ajax, omdat het totaal anders is dan bij Liverpool.” Zondagmiddag wacht voor Ajax een lastige uitdaging, wanneer het op bezoek gaat bij Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *