Voetbal4u.com

‘Hij is de beste centrumverdediger in Nederland’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De heren Sven van Beek, Harry van der Laan en Dennis Kranenburg hebben in het programma FC Rijnmond teruggeblikt op de Klassieker van afgelopen zondag. De Rotterdammers wisten met maar liefst 6-0 huis te houden.

Feyenoord haalt dit seizoen een hoog niveau, maar liet in tegenstelling tot PSV wat steekjes vallen. Oud-Feyenoorder Van Beek hierover: “Je moet er staan op de juiste momenten. Feyenoord heeft dat dit seizoen te vaak nagelaten. Ik vind ze eigenlijk beter spelen dan PSV. Tegen PSV had ik het gevoel dat ik iets makkelijker kon opbouwen, Feyenoord zet echt beter druk. Van der Laan neemt het op voor de koploper: “PSV gaat ook richting een recordaantal punten. Zij hebben minstens zo’n sterk elftal als Feyenoord en voorin misschien zelfs beter. Feyenoord heeft wel wat meer agressiviteit en power, zeker in verdedigend opzicht.”

Over De Klassieker zegt Van Beek het volgende: “Ajax bleef opbouwen, iedereen weet dat Feyenoord volle bak vooruit gaat en doorsprint op de centrumverdedigers. Dus tijd om de oplossing te vinden is er niet.” Van Beek zag ook een uitblinker bij Feyenoord, David Hancko. “Ik denk dat hij op dit moment de beste centrumverdediger is die rondliep op de Nederlandse velden. Hij heeft snelheid, maar brengt ook rust. Een goede pass en dan weer kunnen aansluiten. Maar ook zijn drive en energie. Hij is heel constant.”

Monument Valley NIEUW SEIZOEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! (ECHT WAAR!)


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *