Voetbal4u.com

‘Zijn niveau is goed, maar geen meerwaarde voor het Nederlands elftal’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Sportjournalist Valentijn Driessen maakt zich de nodige zorgen over de vorm van de Nederlandse spelers bij hun club. Volgens hem kunnen die namelijk niet het verschil maken bij hun werkgever en kan dit een probleem gaan opleveren op het aankomende EK.

“Alle Nederlands elftal-spelers blinken niet echt uit”, begint Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Memphis Depay is geblesseerd, Frenkie de Jong komt van een blessure terug, maar die zagen we niet tegen Paris Saint-Germain, Virgil van Dijk is nogal verschrikkelijk wisselvallig, de beste keeper (Justin Bijlow, red.) heeft nu al acht of negen weken niet gespeeld. Dat belooft weinig goeds.” Ook het feit dat Jeremie Frimpong regelmatig op de bank zit bij Bayer Leverkusen, kan Driessen niet bekoren. “Volgens iedereen de beste speler van Leverkusen, maar hij staat wel heel vaak niet in de basis. Dat zal ook te maken hebben met het systeem dat ze af en toe spelen.”

Bij de concurrentie is het allemaal een stuk beter geregeld, ziet Driessen. “Bij Paris Saint-Germain zie je gewoon de voorhoede van Frankrijk. Die staan gewoon in de halve finale (van de Champions League, red.). Engeland heeft nog een aantal hele goede aanvallers, maar Cody Gakpo zagen we niet tegen Atalanta. “Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *