Voetbal4u.com

Clubicoon: ‘Om eerlijk te zijn mis ik Ajax niet’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Volgens Simon Tahamata is Ajax momenteel niet meer de club die het ooit is geweest. Het clubicoon van de Amsterdammers is dan ook absoluut niet te spreken over de ontwikkelingen binnen de club.

Hij nam eerder dit jaar afscheid als jeugdtrainer van Ajax. “Om eerlijk te zijn mis ik de club niet. Wel mis ik de vrijwilligers die er werken, mensen van het restaurant. Die mis ik eigenlijk het meest. Het is niet meer de club waar ik begonnen ben”, geeft hij eerlijk toe aan SBS. “Wij worden te gemakkelijk opzijgeschoven. En niet door mensen met Ajax-DNA. Het doet wel pijn. Ik ben weggegaan omdat ik niet wil dat de club mijn toekomst vastlegt. Dat bepaal ik zelf wel.”

Nu zit de ervaren trainer op zijn plek bij een voetbalopleiding in Berlijn. “Ik doe precies hetzelfde als dat ik bij Ajax gedaan heb. Ik leid spelers op met een droom. Spelers beter maken en hopen dat zij betaald voetbal kunnen spelen”, legt de oud-vleugelaanvaller uit. “Daarnaast hoop ik ze naar een hoger niveau te brengen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *