Voetbal4u.com

Ron Beton: ‘Het boterde niet tussen mij en Van Gaal’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Tijdens zijn voetballoopbaan waren Ron Vlaar en Louis van Gaal niet de beste vrienden. In een gesprek met Ziggo Sport laat de oud-mandekker weten dat beide heren niet altijd op één lijn lagen.

“Eigenlijk vanaf het eerste moment dat ik met Van Gaal sprak boterde het niet tussen ons”, zo vertelt Vlaar. “Als me nu bepaalde dingen zouden overkomen, dan zou ik er op een hele andere manier mee omgaan. Ik was nog jong. Met mijn persoonlijkheid op dat moment kon ik daar niet op de juiste manier mee omgaan. Ik begrijp nog steeds niet helemaal wat er is gebeurd en hoe dingen precies zijn gegaan.”

Vlaar vertelt ook open over zijn vertrek bij AZ. Daar ging hij niet weg zoals hij zelf gehoopt had. “Ik zat de eerste zes maanden vanaf mijn debuut tot aan mijn vertrek naar Feyenoord in een rollercoaster. Die ging maar door. Vanaf mijn debuut, halve finale, jeugd WK, Nederlands elftal, gerommel op de club met de trainer, supporters die zich roeren. Het ging om mijn contract. Ik zou niet willen verlengen, maar dat was niet aan de orde. Ik wilde gewoon blijven. Er werden bepaalde dingen gezegd: als je niet tekent, dan ga je niet spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *