Voetbal4u.com

BREKEND: Einde seizoen voor Frenkie de Jong

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Er lonkt zeer slecht nieuws voor Frenkie de Jong, FC Barcelona en het Nederlands elftal. Volgens de Spaanse krant Marca is het namelijk voor ‘honderd procent’ zeker dat het einde seizoen is voor de middenvelder. Of hij het EK van aankomende zomer zal gaan halen in Duitsland is ook nog maar zeer de vraag.

De Spaanse krant kan nog niet zeggen hoe lang De Jong precies uit de roulatie is, maar de verwachting is dus dat hij de komende zes duels van Barça zeker niet mee kan doen. De Nederlander kraakte in de Clásico van zondag weer geblesseerd aan zijn enkel en moest daardoor met een brancard van het veld. Met de handen voor de ogen en onder luid applaus van de Real-fans maakte De Jong de aftocht richting de kleedkamer.

Voor De Jong zelf is de nieuwe blessure extra zuur, omdat hij pas net twee weken terug was van een eerdere kwetsuur. Bijna de hele maand maart stond de middenvelder langs de kant met een zware enkelblessure. Het is onbekend of diezelfde enkel nu weer het probleem is. Barcelona lijkt zeker te zijn van de tweede plaats in LaLiga. Met elf punten achterstand op Real Madrid lijkt een titel er niet meer in te zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *