Voetbal4u.com

Grote schrik voor Oranje: ‘Ziet er niet goed uit’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Analist Ibrahim Afellay vreest voor het EK voor Frenkie de Jong. De middenvelder moest gisteren in de kraker tussen Real Madrid en FC Barcelona al voor rust worden gewisseld met een ogenschijnlijk zware blessure.

“Ja, ik zag het moment gebeuren. Zijn reactie was alleszeggend”, stelt Afellay in Studio Voetbal. “Zodra een speler op die manier reageert, dan weet je dat het niet om een paar dagen gaat. Ik hoop echt voor alles en iedereen dat het meevalt, maar gezien zijn eerste reactie ziet het er niet goed uit.”

Jeroen Stekelenburg is wat positiever. “Het gaat om de enkel, hè? Hij kwam net terug van een blessure, dat was óók een enkelblessure.” Daar voegt hij aan toe: “Het was een heel ongelukkig. Hij nam een beetje een risico in het duel. Dat moet natuurlijk ook wel, je moet je been ook niet terugtrekken. Maar daardoor klapte zijn voet echt helemaal dubbel, dus je vreest echt het ergste.”

Pierre van Hooijdonk deelt die visie niet. “Soms moet je wél terugtrekken. In dit geval had hij dat misschien wel moeten doen.” Stekelenburg haakt in: “Het is geen knie, de enkel gaat vaak een stuk sneller.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *