Voetbal4u.com

‘PSV zou geweldig zijn voor vertrekkende Arda Guler’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Arda Guler mag Real Madrid deze zomer op huurbasis verlaten. De middenvelder staat te boek als een groot talent en afgelopen zomer wilde Ajax hem nog dolgraag naar Amsterdam halen. Sevilla zou concreet zijn voor de Turk, maar Dennie van Laar denkt dat een Nederlandse topclub ook een goede optie zou zijn.

“Een verhuur zou niet gek zijn, omdat deze jongen natuurlijk moet gaan spelen na een jaar vol blessureleed in Madrid”, vertelt Van Laar in de #DoneDeal podcast van VoetbalPrimeur. En omdat hij niet aan de bak komt met de aanwezigheid van Vinícius Junior, Rodrygo en alles wat daar nog bij gaat komen. Hij heeft hierbij natuurlijk ook wel echt pech gehad met zijn blessures dit seizoen.”

“Sevilla is in ieder geval concreet in de markt, die waren afgelopen zomer ook al in beeld. Maar als een kwakkelend Sevilla een optie gaat zijn voor Arda Güler, dan is het ook niet zo heel gek om weer eens na te gaan denken over een Nederlandse club. Helemaal als hij in Nederland Champions League kan gaan spelen, het allerhoogste podium. PSV zou natuurlijk geweldig zijn. De Eredivisie is de ideale springplank voor dit soort jongen. Kijk bijvoorbeeld naar Martin Ødegaard destijds”, aldus Van Laar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *