Voetbal4u.com

Analist ziet ‘voordeel voor PSV’ in blessure Sergino Dest

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Sergino Dest is vanwege een zware blessure de komende negen maanden niet inzetbaar. Analist Aad de Mos ziet hierin een voordeel weggelegd voor PSV. Hij vindt het erg voor de Amerikaan, maar hij denkt ook dat Barcelona hem door deze ontwikkeling niet terug wil hebben.

Tegenover het Eindhovens Dagblad zegt hij er het volgende over: “Bij PSV wordt gevreesd voor het ergste. Dat hij er negen maanden uit is door een kruisbandblessure.” De Mos ziet er wel het positieve van in. “Voor die jongen heel vervelend en voor PSV ook, maar aan de andere kant.. Ik kan me niet voorstellen dat Barcelona hem terug wil in deze situatie.”

De Mos wijst daarmee ook naar de forse transfersom die Barcelona zou vragen voor de diensten van Dest. “Die elf miljoen kan je ook een streep door zetten. Als PSV daar de helft van gaat betalen is het al veel geld. PSV kan daar misschien een voordeel mee bereiken. Je hebt ook vervangers die klaarstaan, Mauro Junior kan daar spelen en Patrick van Aanholt moet het nog laten zien.”

Toch denkt De Mos dat bij PSV vooral de teleurstelling de boventoon voert. “Het is wel heel vervelend. Je rekent op zo iemand en hij is een sterkhouder en dan ben je hem gewoon voor lange tijd kwijt. De helft van de competitie wellicht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *