Voetbal4u.com

Eindhovens Dagblad: ‘PSV gaat hem toch belonen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV gaat Andre Ramalho toch een nieuw contract aanbieden. Met dit nieuws pakt het Eindhovens Dagblad vandaag uit. De Braziliaanse mandekker heeft een aflopend contract, en de club wil hem graag behouden vanwege zijn leidinggevende kwaliteiten in de groep.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink betekent dit niet dat hij ook daadwerkelijk in Eindhoven blijft. “Hij kan volgens zijn management rekenen op interesse van een aantal andere clubs. Mogelijk komt hij minder aan spelen toe als hij komend seizoen blijft en de vraag is of hij daarmee genoegen neemt.”

Dit seizoen moest de Zuid-Amerikaan in het centrum van de verdediging weliswaar een aantal keren wijken voor Jerdy Schouten, maar dat is volgens trainer Peter Bosz puur omdat het met de Oranje-international soms eenvoudiger is om onder de druk van de tegenstander uit te voetballen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *