Voetbal4u.com

‘Robin van Persie toch aan de slag als hoofdtrainer in de Eredivisie’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Robin van Persie lijkt toch aan de slag te gaan als hoofdtrainer van SC Heerenveen. De voormalig topvoetballer zou volgens ‘De Leeuwarder Courant’ namelijk een akkoord naderen met de Friese club.

Het is van beide partijen de wens om snel de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te gaan zetten, klinkt het. Van Persie (40) is nu nog jeugdtrainer van Feyenoord Onder 18 en kan in Rotterdam promoveren naar de Onder 21, maar prefereert de vacature in het Abe Lenstra Stadion.

Maurice Steijn en Rick Kruys waren ook kandidaten bij Heerenveen, maar de keuze is dus op Van Persie gevallen. “Na een eerste gesprek, waarin Van Persie indruk maakte, werden de pijlen volledig gericht op de beroemde Rotterdammer”, weet het AD.

Presentatrice Hélène Hendriks onthulde vrijdag in Vandaag Inside dat er een akkoord zou zijn met Rick Kruys van VVV Venlo. “Zij wist dat met grote stelligheid te beweren, maar er is op dit moment met geen enkele trainer een akkoord. Dit was fake news, ja”, counterde clubdirecteur Ferry de Haan al.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *