Voetbal4u.com

Voormalig Ajacied zwaar onder vuur: ‘Schaam je diep’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

In de ogen van analist Khalid Boulahrouz heeft Antony zich in de FA Cup-wedstrijd tussen Coventry City en Manchester United van afgelopen weekend schandalig gedragen. De Braziliaan provoceerde de tegenstander na de gewonnen penaltyserie.

United verspeelde op Wembley een 3-0 voorsprong, maar stapte na de strafschoppenserie alsnog als winnaar van het veld. In tegenstelling tot teamgenoten vierde Antony dit resultaat middels een provocatie. “Super misplaatst”, concludeert Boulahrouz maandagavond in het Ziggo Sport-programma Rondo.

“Een beetje zielig vind ik het wel”, vervolgt de oud-international. “Hij beseft totaal niet in wat voor situatie hijzelf verkeert en wat zijn team zojuist heeft gepresteerd. Hij is echt wel de allerlaatste die dit moet doen. Hij is voor honderd miljoen gekocht en speelt elke wedstrijd met schijt in zijn broek. Volgens mij heeft hij één assist gegeven, en nul goals.”

“En ook naar die tegenstander, die gasten die een geweldige prestatie hebben geleverd. Daar moet je alleen maar respect voor opbrengen, en ze feliciteren”, aldus Boulahrouz. “Als een gentleman moet je van het veld af gaan. Je moet je diep schamen. Als teamgenoot zou ik zeggen: schaam je diep, man. Gedraag je.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *