Voetbal4u.com

‘Wim Jonk sluit rentree bij Ajax niet uit’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Wim Jonk sluit een terugkeer bij Ajax niet uit. Hij vertrok onlangs met ruzie bij FC Volendam en laat nu alles rustig op zich af komen. Mocht hij ooit een rentree maken bij de Amsterdammers, dan zal hij dit alleen doen als de rust is wedergekeerd bij de Amsterdammers. Dit laat hij weten in het programma ‘Rondo’.

Hij kijkt er niet van op dat zijn naam wordt genoemd bij Ajax. “Dat weet je als je daar hebt gezeten. Ik heb daar een mooie periode gehad en ben met slaande ruzie weggegaan. Het is niet aan de orde, want er is geen overzicht.”

“Niemand weet wat de plannen nu echt zijn”, vervolgt Jonk. “Er zal overzicht moeten zijn en dat is er nu nog niet. Wat gebeurt er met Kroes? Wat zijn de plannen precies? Ik kijk wel wat er op me afkomt. Of het nu Ajax is of een andere club. Het gaat erom dat er iets komt waar je plezier in hebt en energie uit haalt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *