Voetbal4u.com

‘Ajax ziet eerste miljoenenaankoop vertrekken’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Francisco Conceição zal deze zomer niet meer terugkeren bij Ajax. De Amsterdammers verhuren hem momenteel aan FC Porto dat besloten heeft om de koopoptie op hem te lichten. Ze maken een bedrag van tien miljoen euro over.

In 2022 nam Ajax hem nog voor vijf miljoen euro over van de Portugese topclub. Ondanks het aardige bedrag dat Ajax voor hem betaalde, kon de Portugees niet voldoen aan de verwachtingen in Amsterdam, met slechts één doelpunt en drie assists in 28 wedstrijden. Conceição keerde afgelopen zomer op huurbasis terug naar FC Porto, waar zijn papa Sérgio Conceição de trainer is. Dit seizoen liet hij bij Porto een betere indruk achter met zeven doelpunten en evenveel assists in 38 wedstrijden.

Bij FC Porto heeft Conceição een contract getekend dat loopt tot 2029. De club staat momenteel derde in de competitie en maakt geen kans meer op het kampioenschap, gezien de achttien punten achterstand op koploper Sporting met nog vier wedstrijden te gaan. Volgend jaar kan Francisco met Porto een nieuwe poging wagen voor de titel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *