Voetbal4u.com

‘Diant Ramaj zorgt voor de nodige Amsterdamse transfers’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Diant Ramaj heeft zich dit seizoen ontpopt tot eerste doelman van Ajax. En dit gaat natuurlijk ten koste van zijn concurrenten Gerónimo Rulli, Jay Gorter en Remko Pasveer.

En dit zal zo de nodige gevolgen hebben op transfergebied. Voetbal International meldt er het volgende over: “Ondanks zijn status heeft Rulli zich zonder morren geschikt in zijn rol als reservedoelman, met slechts minuten in oefenduels of bij Jong Ajax. Ook zonder te spelen bleef hij zo van waarde, als een van de leiders in de groep. De blessure van Ramaj geeft Rulli de kans om zich nog in de kijker te spelen. Nog een jaar op de reservebank is namelijk voor beide partijen onlogisch. Rulli wordt in mei 32 en Ajax is bereid mee te denken over een vertrek, ook omdat hij anders wel een heel prijzige bankzitter wordt.”

Remko Pasveer (40 jaar oud) hangt zijn keepershandschoenen hoogstwaarschijnlijk aan de wilgen, maar er is nóg een slachtoffer van de dadendrang van Ramaj: Jay Gorter. “Gorter heeft nog een contract tot 2026 en kan volgend seizoen tweede keeper zijn. Om zich te blijven ontwikkelen, is Gorter echter toe aan speeltijd. Als dat bij Ajax niet kan, ligt een al dan niet tijdelijk vertrek voor de hand.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *