Voetbal4u.com

‘Slot wil lid van technische staf meenemen naar Liverpool’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Mocht Arne Slot deze zomer Feyenoord verruilen voor een nieuw avontuur bij Liverpool dan wil hij zijn assistent Sipke Hulshoff meenemen. Met dit nieuws pakt De Telegraaf vanavond uit.

De Fries maakt sinds 2022 deel uit van de technische staf van Feyenoord, nadat hij al een seizoen de Rotterdamse beloften onder zijn hoede had. Hulshoff is tevens assistent van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal.

Feyenoord zal overigens wel een miljoenenbedrag verlangen voor Slot, die zeker geen vrijgeleide krijgt richting Anfield. Vorig seizoen was vijf tot tien miljoen euro niet genoeg om hem los te weken. ‘Leeds United werd weggestuurd met hun afkoopsom van vijf miljoen euro en Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan vijftien miljoen euro op tafel kwam’, weet De Telegraaf.

Hoewel in andere media al een afkoopsom van tien miljoen werd genoemd, is het ook volgens het Algemeen Dagblad nog de vraag hoeveel de Rotterdammers verlangen voor hun oefenmeester. Slot gaf al wel aan dat hij hoopt op medewerking van Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *