Voetbal4u.com

‘Ajax wil ‘geraamte’ behouden, vertrek onbespreekbaar’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax wil deze zomer het geraamte van het team proberen te behouden. En daarom is in principe een vertrek van Jorrel Hato, Brian Brobbey en Kenneth Taylor onbespreekbaar voor de Amsterdammers. Hier maakt Kelvin de Lang melding van tegenover De Telegraaf.

Ajax beleeft zowel bestuurlijk als sportief een gitzwart seizoen, maar ondanks dat zien De Lang en directeur voetbal Marijn Beuker wel een ‘geraamte’ in de huidige selectie. “Kelvin en ik kijken elkaar soms aan op de tribune en zijn het er dan over eens dat het huidige spel niet bij Ajax past; er zit geen comfort in”, aldus Beuker.

‘Maar we hebben best een aardig geraamte staan”, vervolgt Beuker, die geregeld geadviseerd wordt door Louis van Gaal en Danny Blind. “Met Ramaj, Hato, Taylor en Brobbey heb je echt wel een aardig blok staan. We hebben met ze gezeten en willen dat ze blijven. Er moet stabiliteit in de groep komen en dan ga je niet opnieuw twaalf spelers halen.”

Hato, Brobbey en Taylor zijn doorgestroomd uit de jeugd van Ajax, en vertegenwoordigen om die reden ook nog extra waarde voor Beuker en De Lang. Laatstgenoemde heeft een duidelijk standpunt ingenomen. “Wat ons betreft is een vertrek in principe onbespreekbaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *