Voetbal4u.com

‘Bjorn Meijer moet Sergino Dest gaan vervangen bij PSV’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV zou een poging moeten wagen om Bjorn Meijer binnen te halen als vervanger van de zwaargeblesseerde Sergino Dest. Hier maakt het medium ‘Football Transfers’ melding van op basis van data van scisports.

Volgens Scisports is Meijer de perfecte vervanger voor Dest. Het medium stelt dat de spelers voor 99 % overeenkomen. Ook valt de vleugelverdediger in dezelfde prijsklasse als Dest. Ze zien bij beide spelers dan ook een overeenkomst in de manier van spelen.

Zowel Dest als Meijer zijn volgens het medium qua speelstijl een combinatie tussen Wing Back en Inverted Wing Back. Dit soort verdedigers dragen veel bij aan de aanval en zorgen voor dreiging langs de lijn als in het centrum. Overtredingen en het aangaan van duels past dan weer minder goed bij dit soort spelers.

Meijer speelde in het seizoen 2021/22 24 wedstrijden voor FC Groningen waarin hij twee wist te scoren en was hij twee keer aangever. Daarna verkaste hij naar Club Brugge. Daar speelt hij nu twee seizoenen. In 59 wedstrijden wist hij vijf keer te scoren en was hij zeven keer aangever.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *