Voetbal4u.com

‘Ron Jans volgt Slot op met Van Persie als assistent’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot lijkt Feyenoord deze zomer dan echt te gaan verlaten. De oefenmeester is namelijk in verregaande onderhandeling met de Engelse grootmacht Liverpool. Mocht alles in kannen en kruiken zijn dan moeten de Rotterdammers uiteraard opzoek naar een vervanger voor hem.

Bij Vandaag Inside oppert Johan Derksen de volgende mogelijkheid: “Ik denk Ron Jans, als je in Nederland iemand zoekt. Jans heeft het bij Twente ontzettend goed gedaan en doet het nu bij Utrecht ontzettend goed. Hij is ook een rustige en verstandige man.”

René van der Gijp vult aan: “Ron Jans met Van Persie, dat zou ik zeggen. Laat Van Persie lekker twee jaar met Ron Jans meelopen.” Vermoedelijk gaat dit echter niet gebeuren, want Van Persie lijkt de nieuwe hoofdcoach van sc Heerenveen te worden. Derksen stelt echter over de ‘Feyenoord-route’: “Dat is beter dan in die slangenkuil in Heerenveen.”

Gijp vindt dat de Friezen zichzelf schromelijk overschatten: “Ik zeg je, tiende is een prima plek voor Heerenveen. Ik heb ze zat zien spelen dit jaar en met een beetje pech wordt je veertiende. Dan heb je het gewoon kut gedaan.” En daarom moet Van Persie dus in De Kuip blijven: “Ik zou dan Ron Jans pakken als hoofdtrainer en Van Persie als assistent. Hem vervolgens twee jaar opleiden en het overnemen. Dat is voor die jongen veel beter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *