Voetbal4u.com

‘Hedwiges Maduro heeft beet en gaat Ajax alweer verlaten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Hedwiges Maduro lijkt deze zomer Ajax alweer te gaan verlaten. De 39-jarige assistent-trainer van de Amsterdammers staat namelijk op het punt om aan de slag te gaan als hoofdtrainer van Almere City. Hier maakt Voetbal International melding van.

In de afgelopen transferzomer tikte Ajax nog zes ton neer voor Maduro om hem weg te plukken bij Almere City. De 39-jarige oefenmeester gaat de Amsterdammers na een jaar echter alweer verlaten volgens het weekblad. Maduro is de voornaamste kandidaat om Pastoor op te volgen, die aan het einde van het seizoen vertrekt. Voetbal International meldt dat de clubs ‘in gesprek over de voorwaarden voor het loslaten van Maduro’, die nog een contract heeft tot medio 2026.

Maduro hoeft niet weg bij Ajax, die binnen de Amsterdamse club werd gezien als potentiële opvolger van Dave Vos bij Jong Ajax. De voormalig middenvelder lijkt echter de voorkeur te geven aan het hoofdtrainerschap bij een andere club in de Eredivisie. Maduro begon dit seizoen als rechterhand van Maurice Steijn en was ook nog even interim-trainer na het ontslag van laatstgenoemde. Eerder werd Rick Kruys nog genoemd als voornaamste kandidaat om Pastoor op te volgen, maar Almere lijkt nu zijn pijlen toch vooral te richten op het aantrekken van Maduro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *