Voetbal4u.com

‘Ziyech terug naar Ajax, maar niet onder Graham Potter’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Hakim Ziyech zou het helemaal zien zitten op deze zomer terug te keren bij Ajax. Wel plaatst ‘The Wizard’ daarbij wel een kanttekening.

In de AT5-podcast Kale en Kokkie komt de naam van Ziyech ter sprake. “Hakim wil best terug naar Ajax”, vertelt Kokkie. “Maar als Graham Potter naar Ajax komt, dan gaat er een hele dikke streep door. Die twee kennen elkaar van Chelsea en dat is hem niet zo goed bevallen. Verder staat hij er wel voor open.”

Ziyech speelt momenteel voor Galatasaray. De Turkse topclub huurt de Marokkaans international dit seizoen van Chelsea, waar hij nog een doorlopend contract heeft. Vooralsnog is niet duidelijk of de baltovenaar bij de Süper Lig-club actief blijft of hij zijn heil elders zoekt.

Tussen 2016 en 2020 groeide Ziyech uit tot smaakmaker van Ajax. Hij maakte uiteindelijk de overstap naar Chelsea, maar ondanks ruim honderd officiële optredens wist hij op Stamford Bridge nooit echt zijn stempel te drukken. De Londenaren lijken dan ook voornemens om hem deze zomer definitief van de hand te doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *