Voetbal4u.com

‘Zomerse Ajax-uitbarsting op de transfermarkt’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax speelde midweeks met 2-2 gelijk tegen Excelsior. Voormalig speler en huidig analist Rafael van der Vaart is voor de zoveelste keer dit seizoen geschokt door het spel van de Amsterdammers. Een grondige schoonmaak is dan ook nodig en Alex Kroes is daar de aangewezen persoon voor.

Eerder deze week werd bekend dat Alex Kroes weer teruggekeerd is bij Ajax. Dat doet de voetbalbestuurder in de rol van titulair technisch directeur, wat Van der Vaart aan tafel bij Studio Voetbal een ‘heel goed besluit’ noemt. “Het maakt niet uit in wat voor rol. Het is een geweldige vent, die echt verstand heeft van zaken. Het is gewoon de hoop van Ajax dat hij het weer een beetje op de rit krijgt.”

Volgens Van der Vaart heeft Kroes nog een hoop werk te verzetten. “Je moet echt meer dan tien spelers verkopen, maar ze hebben allemaal een contract voor vijf jaar, en zijn gekocht voor veel geld. Of je neemt je verlies, of je moet hopen dat het nog wat wordt.”

De oud-international vertelt daarnaast opnieuw geschrokken te zijn van het niveau van Ajax in de wedstrijd tegen Excelsior. “Ik heb hier ooit gezegd: het is Excelsior-niveau. We hebben ze nu gezien tegen Excelsior, en Excelsior was beter. Ik vond het wel beschamend. Dat is wel erg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *