Voetbal4u.com

‘Mark van Bommel deze zomer naar Feyenoord’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Mark van Bommel vertrekt deze zomer na twee jaar bij het Belgsiche Royal Antwerp. En een nieuwe baan lonkt alweer voor de 47-jarige oefenmeester. Feyenoord zou namelijk interesse in hem hebben.

Voetbal International-journalist Marco Timmer zei onlangs: “Van Bommel bij Feyenoord vind ik een heel prikkelende gedachte.” Wie Van Bommel zegt, zegt natuurlijk PSV… “Dat is natuurlijk sentiment, maar zodra hij Feyenoord aanvallend laat voetballen en laat winnen, is dat ook weer weg.”

“De winnaar Van Bommel, die past daar wel”, aldus de verslaggever. “Alleen zal hij het wel om de juiste motieven moeten doen. Omdat Feyenoord een mooie club is en hij een nieuwe stap in zijn carrière wil zetten. Niet om ze in Eindhoven een hak te zetten.”

Chris Woerts vertelde onlangs bij Vandaag Inside contact te hebben gehad met algemeen directeur Dennis te Kloese van de Rotterdammers, die het ook wel in Van Bommel zou zien zitten… “Ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte. Ik denk dat hij bij de supporters wel goed gaat liggen: toen hij bij PSV speelde was hij een irritant gastje, dat er altijd bovenop zat. De Feyenoord-supporters vinden het karakter van Van Bommel wel leuk, denk ik.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *