Voetbal4u.com

‘PSV zal zich nog weleens achter de oren krabben’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV is momenteel bezig aan een uniek jaar. Toch ziet voormalig topvoetballer en huidig analist Wim Kieft een klein smetje op het afgelopen seizoen.

Hij is zeer complimenteus over oefenmeester Peter Bosz. “Bosz heeft het natuurlijk uitstekend gedaan met PSV en zijn elftal geweldig voetbal laten spelen”, schrijft hij in zijn column in de Telegraaf. “Vaak kreeg hij het verwijt dat zijn teams te veel doelpunten incasseerden door de offensieve manier van spelen die Bosz propageerde. Dit seizoen scoorde PSV al 103 doelpunten en incasseerde slechts 17 tegengoals.”

Volgens de oud-spits was het echter niet alleen maar succes het afgelopen seizoen. “Los van de tevredenheid over het Eredivisie-optreden zullen ze zich bij PSV nog weleens achter de oren krabben over de uitschakeling in de Champions League door Borussia Dortmund. Toen begon PSV te voorzichtig, terwijl ze zeker niet minder waren dan de Duitsers”, aldus Kieft. “Maar het eerste kampioenschap sinds 2018 vergoedt ongetwijfeld heel veel in Eindhoven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *