Voetbal4u.com

‘Doelpuntenmachine is geen versterking voor PSV of Feyenoord’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Analist Kenneth Perez was gisteren niet onder de indruk van het niveau in de wedstrijd tussen AZ en FC Twente. Hij denkt dan ook niet dat er een potentiële versterking voor PSV of Feyenoord op het veld stond.

AZ won met 2-1 en verkleinde de achterstand op FC Twente tot twee punten in de strijd om een Champions League-ticket. “Het is de nummer drie tegen de nummer vier, maar welke speler zou de nummer een of twee kunnen versterken? Geen één”, oordeelde Perez bij ESPN.

Zelfs Eredivisie-topscorer Vangelis Pavlidis vindt de ex-speler van AZ, Ajax, PSV en FC Twente geen aanwinst voor de Eindhovenaren en Rotterdammers. “Hij werkt hard, heeft veel goals gemaakt. Maar hij is niet beter dan Luuk de Jong. Waarschijnlijk ook niet beter dan Santiago Gimenez. Dat zijn wel de namen waar hij de concurrentie mee zou moeten aangaan. Ik vond veel spelers hard werken, veel rennen, maar ik zag weinig vernuft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *