Voetbal4u.com

Joey Veerman? ‘Mensen die hem geweldig vinden, moeten dat terugkijken’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV werd gisteren met een grote overmacht kampioen van Nederland, maar voormalig topvoetballer Willem van Hanegem weigert mee te gaan in de grote hosanna die er heerst rondom de spelers van de Eindhovenaren. Hij vindt namelijk dat de kwaliteiten van een aantal spelers niet moet worden overdreven.

‘De beste speler is voor mij Jerdy Schouten. Hij kon de opbouw vormgeven door in de laatste linie te gaan spelen als dat nodig was. En hij kon op het middenveld spelen. Het is niet zo spectaculair wat hij doorgaans laat zien, maar er gaat weinig mis’, begint Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. ‘En met André Ramalho heeft PSV een matige speler’, gaat hij verder. ‘Ik weet dat mensen hem opeens toch goed vinden, maar dat zie je vaak bij clubs die iets winnen. Dan krijgen ze vaak een nieuw contract en zit je er aan vast. Feyenoord had dat met Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin na de titel in 2017.’

Van Hanegem trapt ook op de rem nu Joey Veerman volop geroemd wordt. ‘Ik weet ook dat er een hele meute is die Joey Veerman op een voetstuk plaatsen. Natuurlijk is dat een leuke voetballer en ook hij heeft een goed seizoen achter de rug, maar ik vind ook dat mensen vaak overdrijven bij hem. Het is maar wat je wil zien. Die interland tegen Duitsland in Frankfurt een paar weken geleden. De mensen die hem daar zo geweldig vonden moeten die partij echt nog een keer terugkijken. Maar goed, Veerman is in de Eredivisie een speler die de lijnen makkelijk kan uitzetten, dat is waar.’

De oud-international noemt verder Sergiño Dest erg belangrijk en vindt dat het spel van PSV is afgestemd op Luuk de Jong. ‘Dat Vangelis Pavlidis bij een veel minder elftal meer goals heeft gemaakt, zegt iets. We moeten het allemaal niet overdrijven.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *