Voetbal4u.com

PSV-baas verschijnt met dikke sigaar voor de camera: ‘Ik geniet’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV-directeur Earnest Stewart genoot gisteren intens van het behaalde kampioenschap van zijn club. Hij stond na het laatste fluitsignaal namelijk langs de lijn met een dikke sigaar en een glas rode wijn.

Een Amerikaanse traditie, zo vertelt hij bij ESPN. Stewart wilde na het behalen van de titel vooral trainer Peter Bosz en zijn staf in het zonnetje zetten: “Er staat een mooie groep mensen om me heen, die er alles aan heeft gedaan om het voor elkaar te krijgen, en met de staf is het gelukt. We hebben er hard voor geknokt. Wat Peter in korte tijd heeft bewerkstelligd, is geweldig.”

De Amerikaan ging vervolgens in op het samenstellen van de selectie en staf. “Het is belangrijk dat je eerst een speelwijze in je hoofd hebt, dan een coach vindt en samen op zoek gaat naar de juiste spelers erbij. Peter en zijn staf werken kneiterhard. Ze zijn vroeg binnen en gaan laat naar huis, altijd bezig om het beter te doen. Een genot om mee te werken, en je merkt dat hij zelf ook technisch directeur is geweest”, zo geeft Stewart aan.

De toekomst? Daar wilde de td het zeker niet over hebben. “Dat is voor overmorgen, of de dag erna. Daar wil ik nu nog niet aan denken. Eerst even genieten van hetgeen we bewerkstelligd hebben. Ik laat het over me heen komen, ik geniet tot dusver.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *