Voetbal4u.com

Ten Hag totaal afgemaakt: ‘Een van de grootste vernederingen in de historie’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Manchester United ging gisteren op bezoek bij Crystal Palace met maar liefst 4-0 onderuit. Een prestatie die manager Erik ten Hag zwaar wordt aangerekend door de Engelse media.

United had geen antwoord op Crystal Palace, dat met liefst 4-0 won op Selhurst Park. “Dit is duidelijk niet goed genoeg, bij lange niet”, reageert Ten Hag, die kwaad is op zijn spelers. “We hebben de spelers heel duidelijke instructies gegeven hoe ze moesten verdedigen. Ik heb op sommige momenten een team gezien dat de regels niet volgt.”

Sky Sports-analist – en clubicoon van Liverpool – Jamie Carragher laat geen spaan heel van United en Ten Hag. “Dit is een van de slechtst gecoachte teams van de Premier League, dat is een feit”, laat hij er geen misverstand over bestaan. “Ten Hag krijgt er geen geloof in. Zelfs de O23 van United zou niet met 4-0 moeten verliezen van Crystal Palace. Het is gewoon fout.”

Manchester Evening News geeft alle basisspelers van Manchester United een 2, met uitzondering van Christian Eriksen: die krijgt een 1. Ook Ten Hag kan op een diepe onvoldoende (3) rekenen. The Sun spreekt van een ‘totale capitulatie’ en noemt Ten Hag ‘Erik the Dread’. ‘Hij is weer een stap dichterbij zijn ontslag. Dit was beschamend.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *