Voetbal4u.com

‘Veerman, Bakayoko en Boscagli deze zomer weg bij PSV’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV kan terugkijken op een fantastisch seizoen dat afgelopen zondag werd bekroond met de 25ste landstitel in de geschiedenis. De Telegraaf denkt dat er deze zomer in ieder geval drie spelers zullen gaan vertrekken.

De ochtendkrant stelt onder meer dat het een perfect moment is voor Joey Veerman om een volgende stap te maken. “Hij wordt later dit jaar 26, heeft pas bij zijn komst naar PSV een echt goed contract getekend en kan nu in het buitenland het echt grote geld gaan verdienen.”

Clubs uit Italië, Duitsland, Engeland, Spanje hengelen naar de diensten van de spelmaker, maar ook een andere PSV-tweetal kan rekenen op veel interesse meldt de krant. “Bakayoko is zeer gewild in Engeland en voor Olivier Boscagli is volop interesse vanuit zijn vaderland Frankrijk. Omdat de Monegask nog maar één jaar onder contract staat, kan PSV moeilijk nee zeggen als een club voor hem aanklopt.”

Het lijkt dan ook een lastig verhaal om Boscagli nog langer aan boord te houden, maar de club hoopt nog wel het contract met Veerman open te kunnen breken. “De kampioen is al langere tijd in gesprek over het openbreken en verlengen van zijn contract. Die gesprekken staan nu op een laag pitje.” Dat vertelt ook Earnest Stewart, geciteerd door De Telegraaf. “Hij ligt nog twee jaar vast en hopelijk wordt dat nog langer. Daar zijn we al een tijdje mee bezig. Joey is een geweldige speler en we willen hem graag behouden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *