Voetbal4u.com

‘Antwerp mengt zich in de strijd en zit PSV dwars’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Royal Antwerp heeft zich in de strijd gemengd om de handtekening van Couhaib Driouech. De Belgen zouden zelfs al een bod hebben uitgebracht op de 22-jarige vleugelaanvaller van Excelsior.

Hier maakt Voetbal International melding van. Het is echter onbekend om welk bedrag het gaat. De Belgische topclub heeft concurrentie vanuit Eindhoven, omdat ook PSV nog altijd in de race is om Driouech. De in Haarlem geboren Marokkaan heeft bij Excelsior nog een contract voor een jaar lopen.

Tijdens de laatste winterse transferperiode stond Driouech op de slotdag in de schijnwerpers als onderdeel van een strijd tussen PSV en Feyenoord. Hij leek naar Brabant te verkassen voor zo’n vier miljoen euro, maar Excelsior blokkeerde de deal. De degradatiekandidaat slaagde er niet in tijdig een vervanger te vinden. Voor de zomer kan deze transfer alsnog plaatsvinden, terwijl Feyenoord afhaakte.

Driouech liep daarna een hamstringblessure op en miste de nodige wedstrijden. Excelsior lijkt echter niet van plan om zomaar de vraagprijs te verlagen en zet nog steeds hoog in. Dat geldt ook bij een mogelijke degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *