Voetbal4u.com

‘PSV-target wil dolgraag de overstap maken naar Eindhoven’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV wil deze zomer nog altijd gaan doorpakken voor Couhaib Driouech en volgens het Eindhovens Dagblad wil de speler zelf ook dolgraag de overstap maken.

Afgelopen winter was hij zeer dicht bij een transfer naar PSV, die op het allerlaatste moment afketste. De Eindhovenaren bleven geïnteresseerd en zijn naar verluidt weer in gesprek met Excelsior. Er zit alleen nog geen schot in de zaak, klinkt het. De Kralingers verlangen een som die in de buurt komt van het winterse transferbod van PSV, maar zover wil de Eindhovense clubleiding niet gaan.

Naar verluidt bood PSV in de winter vier miljoen euro, nu wil de club tussen de 1,5 en twee miljoen euro betalen voor de diensten van Driouech. De buitenspeler beschikt nog maar over een eenjarig contract, waardoor PSV-directeur Earnest Stewart de prijs omlaag wil drijven. Het ED schetst dat Driouech ‘heel graag’ naar PSV wil, maar dat kan niet zonder een akkoord van Excelsior. De entourage van Driouech verwacht dat er andere clubs zijn die wel aan de vraagprijs van de Rotterdammers willen voldoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *