Voetbal4u.com

Welvaart bij PSV: ‘Brands pakt uit met de ‘Samen Juichen-bonus’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV kan terugkijken op een uitstekend seizoen en dat moet natuurlijk flink gevierd worden. Zo werden ze afgelopen zondag kampioen van Nederland wat de club natuurlijk weer een lekkere financiële meevaller geeft.

En daarom heeft directeur Marcel Brands besloten om ook te denken aan de personeelsleden binnen de club door de ‘Samen Juichen-bonus’ te introduceren. “Wat we de afgelopen twee jaar wel echt hebben geprobeerd binnen de club is weer meer een echt wij-gevoel creëren”, vertelt Brands in Voetbal International. “Door vanaf mijn eerste werkdag als directie uit te stralen dat wij een team zijn. Dat komt over bij de mensen op de werkvloer. Wij hebben hen aangegeven dat ze op hun manier allemaal bijdragen aan het kampioenschap.”

“We hebben daarvoor ook een Samen Juichen-bonus gecreëerd”, gaat de bestuurder verder. “Dat iedereen het gevoel heeft bij het succes te horen. Natuurlijk hebben de mensen op kantoor geen invloed op de bal binnenkant of buitenkant paal. Maar als hier de lift het niet doet, kun je erlangs lopen en de trap nemen. Je kunt ook de technische dienst bellen, vragen of die de lift kan maken omdat er straks sponsors komen. Want hen wil je tevreden hebben. Zo gaan we ook nu al investeren in de Noordtribune.”

“Je kunt zeggen: Dat is zonde, want straks met de grote verbouwing moet het weer anders. Dat klopt. Maar ik weet zeker dat we de miljoeneninvestering ook weer terugverdienen nu de mensen daar goede catering hebben, dat het er niet langer koud is en ze niet meer nat worden”, vervolgt hij. “Het gevoel dat iedereen ertoe doet en een bijdrage heeft, hebben we gecreëerd.

“Vroeger kregen de mensen 1,5 procent extra salaris als we Europa League speelden en drie procent als dat Champions League was. Dat hebben we breder getrokken. Europa League zijn we aan onze stand verplicht. Champions League blijft drie procent en als we kampioen worden doen we vijf procent. Een bonus voor ieder personeelslid. Hetzelfde geldt voor als we dit jaar beter scoren op de tevredenheidsonderzoeken wat sponsors en supporters betreft. Met dit soort dingen is er een gevoel gecreëerd dat iedereen wil bijdragen aan een stukje succes”, aldus BrandsLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *