Voetbal4u.com

‘Arne Slot wil oude bekende naar Liverpool halen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot overweegt deze zomer om Crysencio Summerville naar Liverpool te halen. De manager is namelijk een fan van de kwaliteiten van de vleugelaanvaller. Momenteel maakt hij furore in de ‘Championship’ bij Leeds United.

Afgelopen zomer probeerde hij hem ook al naar Feyenoord te halen. De twee onderhielden contact, maar het kwam uiteindelijk niet tot een terugkeer. De aanvaller blonk als tiener uit in de Rotterdamse jeugdopleiding, maar speelde nooit in het eerste en maakte in september 2020 voor anderhalf miljoen euro een transfer naar Leeds. Na de degradatie uit de Premier League leek de 22-jarige buitenspeler nog enigszins betaalbaar, maar daar is nu geen sprake meer van.

Summerville staat met liefst 19 doelpunten in 41 competitieduels derde op de topscorerslijst van de Championship en werd eerder deze week door de spelers in de competitie uitverkozen tot Speler van het Jaar, boven Leicester City’s Kiernan Dewsbury-Hall en Blackburn Rovers’ Sammie Szmodics. Leeds United staat bovendien op het punt om na een jaar al terug te keren naar de Premier League. De ploeg van Daniel Farke staat momenteel tweede, een plaats die recht geeft op directe promotie. En anders kan via de play-offs nog een toegangsbewijs voor de Premier League worden bemachtigd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *