Voetbal4u.com

‘Benfica aast op basisspeler van PSV met kortlopend contract’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Mauro Junior mag zich in de belangstelling heugen van de Portugese topclub Benfica. Hij heeft bij PSV nog een contract tot medio 2025, dus er zullen deze zomer wat knopen moeten worden doorgehakt.

De Eindhovenaren lijken te willen verlengen, maar een toptransfer lonkt ook. Het Eindhovens Dagblad schetst dat er een drukke periode zit aan te komen voor technisch directeur Earnest Stewart, omdat er behoorlijk wat PSV-spelers zijn met kortlopende contracten. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink heeft de Amerikaan nogal wat dossiers op te lossen. ” Heel veel contracten bij PSV lopen nog maar kort en de club kan het zich niet permitteren dat Jordan Teze en Olivier Boscagli transfervrij weg zouden gaan.”

Ook haalt Elfrink de situatie van Mauro Júnior aan. “Twee jaar geleden trok het Benfica van Schmidt nog aan hem en de Portugezen zijn hem blijven volgen.” PSV en Bosz zouden echter graag verder willen met de linkspoot, die gezien wordt als een belangrijke kracht die op meerdere posities uit de voeten kan in het elftal. De Braziliaan baarde tijdens het kampioensfeest nog opzien door een gevoelige sneer uit te delen naar concurrent Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *