Voetbal4u.com

‘Feyenoord zou met hem een bijzonder type binnenhalen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Volgens sportjournalist Marcel van der Kraan is Dick Schreuder een belangrijke kandidaat om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. Eerder vertelde Schreuder nog dat er geen contact is geweest, maar dat blijkt toch anders te liggen.

Tijdens de podcast Kick-Off laat Van der Kraan zijn licht schijnen over de meest recente ontwikkelingen bij Feyenoord. “Ze zijn zich nu volop aan het oriënteren. De panelen verschuiven soms bij Ajax, dat doen ze ook bij Feyenoord. Ik denk dat op dit moment Dick Schreuder een belangrijke kandidaat is, die bij Castellón net gepromoveerd is. Ik denk dat er inmiddels wel wat contact is.”

Schreuder zei deze week dat hij het lastig zou vinden om ‘nee’ te zeggen tegen Feyenoord. Toch zijn er nog wel aspecten die roet in het eten kunnen gooien. “Hij ligt daar nog vast hè, voor drie jaar”, weet Van der Kraan. “En hij is de best verdienende trainer buiten de LaLiga, denk ik. Dus Feyenoord zal, net zoals het zelf geld wilde voor Slot, een heel fors bedrag moeten betalen voor Schreuder. Ik denk een paar miljoen. En het is iemand die zich overal laat gelden; Feyenoord zou wel een bijzonder type binnenhalen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *