Voetbal4u.com

‘Peter Bosz hoopt op Dest-wending maar gaat wel opzoek’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Peter Bosz hoopt dat Sergino Dest toch voor PSV behouden blijft. De club besloot onlangs om zijn koopoptie niet te gaan lichten, maar volgens de oefenmeester hoeft dat niet te betekenen dat Dest komen seizoen alsnog niet in Eindhoven te bewonderen is.

Wel stelt Bosz dat PSV op zoek moeten naar versterking voor de linksbackpositie. “Ik hoop nog steeds dat hij blijft”, vertelt Bosz over Dest op het persmoment in aanloop naar het competitieduel met Fortuna Sittard. “Het niet lichten van die optie betekent niet, dat die mogelijkheid weg is.” Daarmee geeft de oefenmeester aan dat PSV de optie openhoudt om zich later weer te melden voor Dest. Mogelijk kan dat in de volgende winterstop zijn als Dest nog maar een contract voor een half jaar heeft bij Barcelona en de verdediger dan naar verwachting weer fit zal zijn.

Bosz hoopt de samenwerking met Dest dan ook op een later moment weer nieuw leven in te blazen. “Ik houd zeker contact met hem. Na zijn operatie heb ik via WhatsApp al contact met hem gehad.” De vleugelverdediger heeft in Amerika inmiddels een operatie ondergaan en moet negen maanden revalideren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *