Voetbal4u.com

‘Voormalige Ajax-topper staat open voor terugkeer’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Donny van de Beek staat open voor een terugkeer naar Ajax. De middenvelder verruilde in de zomer van 2020 Amsterdam voor een avontuur bij Manchester United.

De voorbije jaren is Van de Beek meermaals gelinkt aan een nieuw dienstverband in Amsterdam. “Nou, waarom niet?”, reageert Van de Beek in gesprek met Inside Ajax. “Ajax is altijd een bijzondere plek voor mij geweest, dus dat sluiten we zeker niet uit. Het is een bijzondere club voor mij.”

Van de Beek is nog eigendom van Manchester United, dat hem in de winter uitleende aan Eintracht Frankfurt. “Het gaat goed. Ik speel soms wel en soms niet, maar persoonlijk gaat het goed”, stelt hij. “Ik heb twee mooie kindjes. We hebben er nu een baby bij, maar op zich gaat het hartstikke goed. Hij doet het ook hartstikke goed.”

Of hij Ajax mist? “Natuurlijk, want ik heb er in totaal dertien jaar gezeten. Het is een soort van je opvoeding geweest.” Toch volgt Van de Beek de club op de voet. “Op dit moment zijn het lastige jaren, maar ook die heb ik in het verleden bij Ajax gezien en meegemaakt. Uiteindelijk zijn ze er altijd weer bovenop gekomen, dus dat gaat nu ook gebeuren.”

Van de Beek blijft ook in zijn eigen toekomst geloven. “Ik heb blessures gehad, al is dat dit jaar gelukkig minder. Ik kijk nu vooruit. Hard blijven werken en dan ben ik ervan overtuigd dat het goed komt. Het is aan jezelf om het weer om te draaien en daar ben ik hard mee bezig. Ik weet wat ik kan en ben overtuigd van mezelf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *