Voetbal4u.com

‘Nieuwe bestemming bekend van Oranje-ster’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Volgens verschillende Turkse media speelt Memphis Depay volgend seizoen in  Süper Lig. Zo zou de speler van Atletico Madrid voor een overgang staan naar Besiktas.

Besiktas staat momenteel slechts vijfde in de Süper Lig en maakt daarmee een teleurstellend seizoen door. Om die reden is de clubleiding vastberaden om voor volgend seizoen een competitieve selectie samen te stellen. De naam van Steven Berghuis (Ajax) valt al enkele maanden, maar ook Memphis prijkt naar verluidt hoog op de shortlist.

Memphis maakt mede door blessureleed een moeizaam seizoen door bij Atlético Madrid. Zijn verbintenis in de Spaanse hoofdstad loopt nog één seizoen door. Om die reden zou de club van trainer Diego Simeone niet afwijzend tegenover een vertrek van de dertigjarige Nederlander staan.

Het is niet duidelijk of Memphis welwillend tegenover een transfer naar Besiktas staat. Hij kwam eerder uit voor PSV, Manchester United, Olympique Lyon en FC Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *