Voetbal4u.com

Advies voor PSV: ‘Doorpakken, hij heeft de kwaliteiten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Voormalig voetballer en huidig analist Ibrahim Afellay is overtuigt van de kwaliteiten van Couhaib Driouech. Hij adviseert PSV dan ook om deze zomer een nieuwe poging voor hem te wagen bij Excelsior.

“Hij stond koud in het veld en maakte gelijk weer het verschil”, vertelt Afellay bij NOS Studio Voetbal. “Die aanname ook… Hij neemt hem gelijk mee in de juiste richting en hoeft eigenlijk bijna niks meer te doen. Ook de explosiviteit die hij had: normaal gesproken heb je het gevoel dat je toch wat angstig bent, als je terugkomt van een hamstringblessure. Maar hij ging weer als de brandweer.”

De voormalig PSV’er ziet een transfer van Driouech naar Eindhoven wel zitten. “In de rol die PSV voor hem ziet, achter Noa Lang om eventueel nog wat te kunnen forceren, omdat ze dat altijd hadden met Vertessen: ik vind hem een zeer goede optie voor PSV, ook omdat het een jongen is die denk ik niet veel hoeft te gaan kosten”, aldus Afellay.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *