Voetbal4u.com

Ajax gewaarschuwd: ‘Niet beginnen aan die keeperstrainer uit Frankrijk’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax lijkt deze zomer Francesco Farioli te gaan aanstellen als nieuwe hoofdtrainer. En in de ogen van Johan Derksen zou dit een oliedomme keuze zijn van de Amsterdammers.

In het programma ‘Vandaag Inside’zegt hij er het volgende over: “Als Ajax slim is en als die Kroes slim is… nooit beginnen aan die keeperstrainer van 35 uit Frankrijk”, stelt Derksen, die een betere optie ziet. “Even wachten, Ten Hag komt eraan. Dan heb je geen risico.” Valentijn Driessen heeft echter slecht nieuws voor zijn tafelgenoot. “Dat kan niet meer, volgende week maandag wordt dat bekend, omdat ze willen doorpakken.”

“Maar je haalt toch niet de verkeerde trainer binnen? Zo’n man die niets van de Ajax-cultuur weet”, vervolgt Derksen. Driessen meent echter dat Ajax ervan overtuigd is dat Ten Hag niet in zou gaan op een aanbod vanuit Amsterdam. “Hij werd natuurlijk bij Bayern München ook genoemd.”

“Volgens mij is die Farioli op een haar na rond”, stelt Driessen, die het net als Derksen ‘heel dom’ zou vinden. “Er zijn een paar gesprekken geweest en het zit er dicht tegenaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *