Voetbal4u.com

Ik vreest voor vriendjespolitiek bij Ajax: ‘Is heel gek’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

De leden van de Raad van Commissarissen Annette Mosman, Georgette Schlick en Cees van Oevelen vertrekken binnenkort bij Ajax. Toch lijkt het drietal nog mee te gaan mee beslissen over wie hun opvolgers zullen worden.

Na veel druk van de supporters van Ajax besloten de RvC-leden zo snel mogelijk af te treden. “De drie commissarissen die gaan vertrekken, zitten er nog steeds”, vertelt Verweij in Kick-off. Het drietal lijkt te blijven tot ze geschikte opvolgers hebben gevonden. “Het is gek dat zij over hun graf heen gaan regeren. Zij gaan samen met Van Praag, Leo van Wijk en Blind de nieuwe commissarissen aanstellen.”

De clubwatcher van Ajax vreest voor vriendjespolitiek. “Dan worden het waarschijnlijk vriendjes en vriendinnetjes”, stelt hij. “Ik denk dat je dat niet moet willen. Je moet er eigenlijk een commissie voor in het leven roepen of er een aantal leden bij betrekken. Het is heel gek als Van Praag, Van Wijk en Blind nieuwe commissarissen gaan zoeken, dan blijft veel bij het oude ben ik bang.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *