Voetbal4u.com

‘Zie hem volgend jaar wel eerste spits worden van Feyenoord’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Analist Kenneth Perez ziet het wel zitten in Feyenoord-spits Ayase Ueda. De Japanner mocht de laatste wedstrijden opdraven in de basis van de Rotterdammers en wist driemaal te scoren.

“Ik vind Ueda wel een leuke speler. Slot zei eerst dat hij het niet heeft laten zien, maar ons tegenargument was altijd dat hij ook niet veel minuten kreeg. Op de training maakte hij wel al veel goals en nu heeft hij er ook drie gemaakt in de competitie. Hij heeft wel de kwaliteit om kansen af te werken, maar in het totaalplaatje qua meevoetballen en druk zetten, vind ik dat hij nog stappen moet maken.”

Ook gooit de oud-speler van onder meer AZ, PSV en FC Twente er nog een verwachting uit voor volgend jaar. “Ik zie hem volgend jaar wel eerste spits worden. Ik kan me niet voorstellen dat ze een ander halen, als ze hier negen miljoen voor hebben betaald”, besluit de analist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *