Voetbal4u.com

Analist ergert zich aan ‘kutclub’: ‘Geen enkele identiteit’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Voormalig voetballer en huidig analist Wim Kieft ergert zich chronisch aan de Franse club Paris Saint-Germain. En dan vooral hoe ze omgaan met Kylian Mbappé, die deze zomer naar alle waarschijnlijk naar Real Madrid vertrekt.

In de podcast KieftJansenEgmondGijp krijgt Kieft de vraag voorgeschoteld welke transfer hij graag ziet plaatsvinden komende zomer. “Nou, Mbappé, maar dat zal wel zeker zijn toch.” Volgens Kieft is Real Madrid dan helemaal niet meer te stoppen. “Mbappé naar Real Madrid, met Vinicius jr. Zo, wat een voorhoede hebben ze dan.” De Fransman stapt hoogstwaarschijnlijk komende zomer over naar De Koninklijke.

Toch vindt Kieft dat PSG slecht omgaat met de naderende transfer van de Franse superster, die er jarenlang onder contract heeft gestaan. “Dat is toch een beetje een naar afscheid uit dat Frankrijk hè. Kutclub uiteindelijk, dat Paris Saint-Germain. Weet je, zo iemand moet toch geëerd worden.? Voor de geweldige dingen die hij gedaan heeft, die Mbappé.”

René van der Gijp vindt die vraag lastig te beantwoorden. “Ik ben niet thuis in de mentaliteit van de Franse mensen.” Kieft is er echter nog verbolgen over. “Dat is toch een nare club hè, dat alles maar wegkoopt en geen enkele identiteit.” Ondanks de enorme investeringen is het PSG nog niet gelukt om de Champions League te winnen, wat Kieft wel kan bekoren. “Geld is niet allesbepalend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *