Voetbal4u.com

Farioli verliest met Nice en loopt Champions League mis

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het Franse Nice heeft gisteren haar laatste kans verspeeld om Champions League-voetbal veilig te stellen voor het volgende seizoen. In eigen huis ging de ploeg van Francesco Farioli namelijk met 1-2 onderuit tegen Paris Saint-Germain.

Daardoor speelt Stade Brest volgend seizoen minimaal voorrondes in het miljardenbal. Nice moest de thuiswedstrijd tegen PSG winnen om de hoop op Champions League-voetbal levend te houden, maar het verloor van de kampioen. Bradley Barcola en Yoram Zague zetten PSG al snel op een 0-2 voorsprong. Mohamed-Ali Cho deed na een half uur wat terug, maar het bleek niet genoeg.

Door de verliespartij van Nice is Stade Brest verzekerd van minimaal de vierde plek in Ligue 1, wat recht geeft op voorronde Champions League. De ploeg van doelman Marco Bizot kan op de laatste speeldag zelfs nog derde worden, wat directe plaatsing zou betekenen. Stade Brest zal haar Europese thuiswedstrijden niet in het eigen stadion spelen. Dat heeft de UEFA vanwege de veiligheid verboden. Het wordt de eerste keer dat Brest actief is in Europa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *