Voetbal4u.com

‘Hij is geen geschikte opvolger voor Arne Slot’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Analist Mario Been is van mening dat Nuri Sahin niet de juiste optie is om Arne Slot deze zomer te vervangen bij Feyenoord. Hij ziet in Marino Pusic een meer logischere keuze.

Sahin wordt stevig gelinkt aan Feyenoord, maar Been vindt hem momenteel geen geschikte kandidaat. “Hij is een geweldige voetballer geweest, maar heeft als trainer weinig ervaring. Ik vraag me af of hij de aangewezen man is om Arne Slot te vervangen. Ik denk dat je beter een ervaren coach kan nemen om voort te borduren op het succes”, klinkt Been duidelijk bij het ESPN-programma Voetbalpraat.

Het bestuurslid van Excelsior, zondag de tegenstander van Feyenoord, oppert om Pusic te benaderen. “Ik weet niet of hij het wil, maar dat lijkt mij een veel logischere optie. Hij ligt goed in de groep, kent de manier van werken van Slot en kan daar op voortborduren. Hij is dit seizoen ook kampioen geworden in Oekraïne.”

Vervolgens gaat het weer over Sahin: Been ziet wel een goede coach in de huidige assistent van Borussia Dortmund maar acht hem nog te onervaren voor het hoofdtrainerschap van Feyenoord. “Ik geloof zeker dat Sahin een talentvolle coach is, ongetwijfeld. Alleen ik zie het niet voor me om iemand zonder ervaring voor een groep te zetten die recent kampioen is geworden en volgend seizoen in de Champions League gaat spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *