Voetbal4u.com

‘Manchester City haakt af in strijd om Ajax-speler’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Columnist Henk Spaan heeft weinig sympathie voor de opstelling van Gabriel Misehouy. Hij zal Ajax deze zomer transfervrij gaan verlaten omdat hij qua salaris te hoog in de boom zou hebben gezeten.

Zijn voormalige begeleider Guido Albers lichtte bij Goedemorgen Eredivisie al een tipje van de sluier op. De aanvallende middenvelder kon een contract ‘van het niveau Nouri, Van de Beek, Cerny’ tekenen. ‘Dat niveau begon bij 250.000 euro en liep op tot 500.000’, reageert Spaan in zijn eigen rubriek in Het Parool.

Het was niet genoeg voor Misehouy, die vervolgens door Ajax ‘in de ban werd gedaan’. ‘Toen kwam er contact met een van de beste td’s van Europa, Olivier Létang van Lille, voorheen van Rennes en PSG, maar nog geen witte rook. Manchester City kwam, maar haakte af’, stelt Spaan. ‘Ik keek een kwartiertje YouTube en zag hoe goed de jongen kan voetballen. Waarom lukt het dan niet? Misschien moet de omgeving van een talent niet alleen belust zijn op miljoenen, maar ook de ontwikkeling van een voetballer serieus nemen’, adviseert de columnist en schrijver.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *