Voetbal4u.com

Recordinternational: ‘Hij zou een goede optie zijn voor Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Als het aan Wesley Sneijder zou liggen dan zou Ajax niet Francesco Farioli moeten aanstellen als nieuwe trainer. Hij ziet namelijk in Wim Jonk een betere optie.

“Ik vind het vreemd dat ze bij zo iemand uitkomen. Ik zou altijd weer even terug gaan naar dat Ajax-hart. Een trainer die de spelers kent en die de Ajax-cultuur kent. Op zo iemand moet je nu uitkomen. Hij zal het ongetwijfeld goed doen in het buitenland, maar er gelden andere wetten hier in Nederland”, zo geeft Sneijder zijn mening in Veronica Offside.

Daarom hoopt Sneijder op de aanstelling van Jonk in Amsterdam. “Ik hoop dat ze ergens mee bezig zijn en iemand uit die hoge hoed toveren. Jonk zou bijvoorbeeld al een goede optie zijn als hoofdtrainer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *