Voetbal4u.com

Spaarzegelmiljardair: ‘Ajax het nieuwe Bayern? Nooit in geloofd’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV kroonde zich dit seizoen voor de 25ste keer in de geschiedenis tot kampioen van Nederland. Zowel op sportief als bestuurlijk gebied is er rust in Eindhoven. En dat is iets wat bij de concurrent in Amsterdam niet gezegd kan worden.

Ze leken enige tijd ongenaakbaar te zijn in Nederland, maar beleefden een rampzalig seizoen. Toch maakte Robert van der Wallen zich niet druk over de mogelijkheden bij de concurrent. “Zorgen heb ik me niet gemaakt over Ajax. Concurrentie daagt je uit. Daar wordt iedereen beter en scherper van”, vertelt Van der Wallen in Voetbal International. “De historie wijst uit dat wij veel meer rust hebben, meer samen doen en veel creatiever zijn. Daar hebben we altijd op kunnen vertrouwen. Nu nog steeds. Voor de verhoudingen in Nederland spelen de Europese inkomsten een grote rol.”

“Om aan te haken, was voor ons die zesde plaats op de coëfficiëntenranglijst heel belangrijk”, gaat de president van de Raad van Commissarissen verder. “Dankzij de extra Champions League-plek kan je er bijna op rekenen dat je die inkomsten hebt. Daar is een groot deel van ons beleid op afgestemd. Dat is de reden waarom we destijds zijn begonnen met de partnerfondsen, waarbij bedrijven geld hebben gegeven zodat PSV strategisch kon investeren.”

“Op het stadion zit nul financiering. Er staat veel kapitaal op het veld. Er zitten dus zat verborgen bezittingen in deze club. Hoewel de bankrekening niet uitpuilt, is de waarde in orde en zullen wij altijd blijven meedoen. Dat Ajax het Bayern München van Nederland ging worden, daar hebben wij nooit in geloofd”, aldus Van der Wallen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *